Boende

Gemensamma utrymmen

Anläggningen är obemannad och består av tre byggnader: Storstugan, Lillstugan och Vallningsboden. Totalt finns 25 bäddar fördelat på 8 rum.

Hos oss är det inte tillåtet att ta med eller bruka alkohol och andra droger. Det är heller inte tillåtet att röka inomhus i något av husen. Husdjur är tillåtna i Lillstugan men inte i Storstugan.

Huvudbyggnaden har två våningar och källare. Den är inte handikappanpassad.

Storstugan

På bottenvåningen finns matplats med ca 25 sittplatser och utrymme för samvaro. Här kan man sitta och äta, umgås, spela spel och kort mm. Bord, stolar, soffa och öppen spis finns, samt ett litet bibliotek.

Köken

På bottenvåningen finns två välutrustade kök, ett mindre och ett större, som ligger precis bredvid varandra. I köken finns det mesta du behöver som till exempel: spis, kyl/frys, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, porslin, glas och bestick.

Du behöver själv, förutom mat och kryddor, ha med dig utrustning för din matsäck som till exempel: burkar, termosar, plastpåsar och något att dricka ur och äta på. Ta också för säkerhets skull med några disktrasor, lite diskmedel, diskborste, hushållspapper och diskhandduk.

Dusch, toalett och bastu

På övervåningen finns två toaletter varav en med dusch. I källaren finns två duschrum, ett för herrar och ett för damer, med bastu mellan. Där finns också två toaletter och ett torkrum.

Vallningsbod

På gården finns en enkel vallningsbod som är öppen för alla hyresgäster.

Till toppen

Två bäddar

Det finns tre stycken tvåbäddsrum. Två av dem är större och är därmed också lite dyrare. I varje rum finns två fristående sängar, garderober och ett skrivbord.

Det tredje rummet har också två fristående sängar men lite enklare standard. Ett litet bord och en garderob finns i rummet.

Priser

För priser och information om hur du bokar, se här.

Till toppen

Tre bäddar

Det här rummet har en våningssäng och en enkelsäng samt garderob och ett litet bord.

Priser

För priser och information om hur du bokar, se här.

Till toppen

Fyra bäddar

Dessa rum har två våningssängar på varsin sida om fönstret, med ett bord mellan, och två garderober.

Priser

För priser och information om hur du bokar, se här.

Till toppen

Lillstugan

I den fristående Lillstugan finns två våningssängar, ett litet pentry och ett litet matbord samt dusch och toalett. Om du vill ha djur med är du hänvisad till denna stuga. Du får givetvis även använda de allmänna utrymmena i Storstugan men dit får inte djuren följa med.

Priser

För priser och information om hur du bokar, se här.

Till toppen